2008-02-10

Håkan Hellström

Håkan Hellström har inte världens bästa sångröst men han har sakta men säkert vunnit mitt hjärta. Det han gör gör han med hela sitt hjärta och han känns äkta och ärlig. Jag blev slutligen besegrad när jag såg Håkan tillsammans med Sven-Bertil Taube i "Från tango till Taube" på TV i julas. Bara att kapitulera.

Ett smakprov:



Andra bloggar om: , ,

7 kommentarer:

Pia sa...

Trots hans inte alltid så rena sångröst, så föll jag pladask för honom när hans första skiva kom. Det är något i hans röst, känsla som tilltalar mig!

Anonym sa...

Han är ju mer intressant än nån med helt perfekt röst... dessutom är jag inte rätt person att säga något om sånt :)

GIS-mormor sa...

Ja, Pi och Hannele: Jag tror att det som gör honom intressant är att han tror stenhårt på det han gör och kör sin egen grej. Lite som Tomas DiLeva...

Anonym sa...

Jag håller med. Han växer och växer. Ett stort hjärta räcker långt. Jag såg också den gången med Taube, det var hjärtknipande.
Förresten verkar du GIS-mormor ha ett stort, starkt och modigt hjärta.

GIS-mormor sa...

Tack Annapanna! Det värmde verkligen! :-)

Anonym sa...

tjoo.. Och låten han sjunger är ju den bästaste!

//mosters tjej

GIS-mormor sa...

Ja du mosters tjej, det var en av mina favorit-låtar av Taube förut. Men när jag sjöng själv så var den så urbota tjatig att sjunga och det berodde förstås på att jag inte kunde tillräckligt för att variera den.

Men med det här framförandet så seglar den upp på toppen igen.

Snart ska du bli två och jag ska bli gammelmoster. (Jag är visserligen moster till fyra tjejer men jag är nästan säker på vem av dem du är) :-)