2009-04-28

Hurra, hurra, hurra, hurraaaa!!!

Idag utbringar vi ett fyrfaldigt leve för äldsta lillasyster, även kallad littlebig eller littlelittle beroende på från vem man utgår.

Syster fyller idag 50 år och detta kommer vi att fira under helgen. GIS-mormor kommer att resa till festen, det ska bli kul.

..och Porsörundan gick klart över förväntan. Strax över en timme på milen. Så nu måste jag justera mina mål för tjejmilen.

Nä, nu måste jag åka till jobbet.

3 kommentarer:

AnnaPanna sa...

Hmmm, hur kan en lillasyster vara äldsta lillasystern? Hon har en tvilling som är några minuter äldre? Eller du har så klart ytterligare en lillasyster som är ännu yngre. Men i så fall borde äldsta lillasyster vara mellansyster. Fast så kanske man inte säger...
Jag har en kollega som också ska springa Göteborgsvarvet fast ni lär ju inte se varandra för ni känner ju inte ens till varandra... men lycka till allihopa!

GIS-mormor sa...

Jag kanske borde skrivit "Min äldsta lillasyster" (jag har tre sådana + två småbröder).

Det kan ju hända att jag ser din kollega på Göteborgsvarvet men det lär jag ju inte veta om eftersom jag inte vet att hon/han är din kollega. Frågan är om jag då kan säga att jag har sett din kollega? - Oj, vad filosofisk jag blev nu då.

Tusen tack för lyckönskningen i alla fall. Om jag överlever så meddelar jag här hur det gick.

Gunilla sa...

Hoppas du får riktigt trevligt!